Projektek

Making HistoryÉv: 2017
Szerep: Deborah Revere
Státusz: Forgatás alatt
Egy professzor létrehoz egy eszközt ami lehetővé teszi az ő és kollégái számára, hogy megváltoztassák a múltbéli eseményeket, annak érdekében, hogy tökéletesítsék a jelenlegi életüket.

Like Sunday, Like RainÉv: 2014
Szerep: Eleanor
Státusz: Kész
A 23 éves zenész Eleanornak szüksége van egy új helyre ahol élhet és ahol talál munkát.

By The GunÉv: 2014
Szerep: Ali Matazano
Státusz: Kész
Nick egy fiatal bostoni olasz, próbál célt találni a maffia világnézetben és megtalálni a megfordult világát.

 

 
Elite

 
  
  
 

Jelentkezzetek a chatben! :)

Jön: -

 
Chat
 
Twitter

 
Információk

Szerkesztők: Kitti & Viki
Társszerkesztő: Dorina
DesignRose {#01}
Egyéb kódEfruse
Téma: Leighton Meester
Nyitás: 2017.01.06.

A weboldal egy non profit rajongói oldal és nem áll kapcsoaltban Leightonnal, vagy a színésznő családjával, barátaival. Az oldalt rajongók készítették rajongóknak.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Éneklés

2007-ben felvették az Inside the Black című számot, 2008-ban pedig Tony Bennettel énekelt az Entourage egyik epizódjában. 2009-ben megjelent 'Birthday' című dala. Később, még ugyanabban a hónapban Leighton aláírta szerződését az Universal Republic-kal. Leighton 2009 Márciusában kezdett el dolgozni az új albumon, és az eredeti megjelenést 2009 őszére tervezték, azonban valamiért 2010-ra halasztották, majd ezek után ismét a 2010-es végére halasztották, végül pedig lezárták az egészet. Ennek ellenére azonban mégis megjelent négy dal.

2009 Júliusában a 'Body Control' megjelent az interneten. Az első hivatalosan megjelent zeneszáma a Somebody To Love, melyet a híred R&B énekessel, Robin Thicke-vel énekelt 2009 Október 13-án jelent meg először, Október 14-én pedig már le is lehetett tölteni az internetről.

Szerencsére már egyre többen tudják Leightonról, hogy nem csak kitűnő színésznő, de remek énekes is. Íme néhány dal, amit ő énekel.

folyt köv.

FORRÁS: wikipedia.org