Projektek

Making HistoryÉv: 2017
Szerep: Deborah Revere
Státusz: Forgatás alatt
Egy professzor létrehoz egy eszközt ami lehetővé teszi az ő és kollégái számára, hogy megváltoztassák a múltbéli eseményeket, annak érdekében, hogy tökéletesítsék a jelenlegi életüket.

Like Sunday, Like RainÉv: 2014
Szerep: Eleanor
Státusz: Kész
A 23 éves zenész Eleanornak szüksége van egy új helyre ahol élhet és ahol talál munkát.

By The GunÉv: 2014
Szerep: Ali Matazano
Státusz: Kész
Nick egy fiatal bostoni olasz, próbál célt találni a maffia világnézetben és megtalálni a megfordult világát.

 

 
Elite

 
  
  
 

Jelentkezzetek a chatben! :)

Jön: -

 
Chat
 
Twitter

 
Információk

Szerkesztők: Kitti & Viki
Társszerkesztő: Dorina
DesignRose {#01}
Egyéb kódEfruse
Téma: Leighton Meester
Nyitás: 2017.01.06.

A weboldal egy non profit rajongói oldal és nem áll kapcsoaltban Leightonnal, vagy a színésznő családjával, barátaival. Az oldalt rajongók készítették rajongóknak.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Jótékonykodás/Kampányok

Leighton rengeteg jótékonysági tevékenységben vett részt az évek során. 2008-ban felszólalt a Sunsilk's "Life Can't Wait" kampányban, ahol arra motiválta a nőket, hogy kövessék az álmaikat és összefogott a Safe Horizonnal , hogy felhívja a figyelmet a családon belüli erőszak fontosságára.

2009-ben Leighton együttműködött a Reebokkal, az új Top Down cipők modellezésére. A Gossip Girl mellett Leighton  együtt dolgozott Ed Westwickkel egy Nixon Coolpix reklámban, ahol mindketten kóreai ruhákat reklámoztak. 2010-ben Leightont felkérték, hogy szólaljon fel a Herbal Essences hajápoló termékek mellett. Még ugyanebben az évben Leighton részt vett a bulgáriai humanitárius mozgalomban, a Save The Children szervezet számára.

Leighton később részt vett egy másik kóreai reklámban is. Vera Wang pedig felkérte parfümjének reklámozására 2011-ben, a parfüm neve 'Lovestruck' volt. 2011-ben egy olasz divatház jelentette be, hogy őt választották a tavasz/nyár arcának 2011-es kampányuk során.

folyt köv.