Projektek

Making HistoryÉv: 2017
Szerep: Deborah Revere
Státusz: Forgatás alatt
Egy professzor létrehoz egy eszközt ami lehetővé teszi az ő és kollégái számára, hogy megváltoztassák a múltbéli eseményeket, annak érdekében, hogy tökéletesítsék a jelenlegi életüket.

Like Sunday, Like RainÉv: 2014
Szerep: Eleanor
Státusz: Kész
A 23 éves zenész Eleanornak szüksége van egy új helyre ahol élhet és ahol talál munkát.

By The GunÉv: 2014
Szerep: Ali Matazano
Státusz: Kész
Nick egy fiatal bostoni olasz, próbál célt találni a maffia világnézetben és megtalálni a megfordult világát.

 

 
Elite

 
  
  
 

Jelentkezzetek a chatben! :)

Jön: -

 
Chat
 
Twitter

 
Információk

Szerkesztők: Kitti & Viki
Társszerkesztő: Dorina
DesignRose {#01}
Egyéb kódEfruse
Téma: Leighton Meester
Nyitás: 2017.01.06.

A weboldal egy non profit rajongói oldal és nem áll kapcsoaltban Leightonnal, vagy a színésznő családjával, barátaival. Az oldalt rajongók készítették rajongóknak.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ed Westwick

Leighton Meester és Ed Westwick a Gossip Girl forgatásának köszönhetően találkoztak. A képernyőn Chuck és Blair egymásba szerettek, azonban a valóságban Leighton és Ed között csak baráti kapcsolat van. 

Habár a rajongók sokszor szerették volna, hogy Leighton és Ed a valóságban is egy pár alkossanak ez nem következett be, bármennyire is szuper volt a kémia a két színész között.

Ed nagyon örült Leighton eljegyzésének 2013-ban és üzenetben gratulált neki.

"Nem az én életem. Szeretem őt, úgy gondolom, hogy egy fantasztikus ember és nagyon jó barátom. Bármit is tesz csak a legjobbakat kívánom neki." nyilatkozta Ed korábban.

A két színész között remek kapcsolat alakult ki a Gossip Girl forgatásán, és erről korábban Ed is nyilatkozott: ' Ő 20 éves volt, én pedig 19, amikor elkedztük a sorozatot, és ez egy igen meghatározó időszak a fiatalok életében. Együtt nőttünk fel a sorozatban, sok mindenen mentünk keresztül, ezért egy elég erős kapcsolat alakult ki közöttünk. Ő egy kiemelkedő tehetség és van amikor nincsenek szavak arra a kapcsolatra, amikor együtt dolgozol valakivel. Szerintem remek párt alkottunk a képernyőn.